Cautare

3233 de rezultate pentru "numar deranjamente" (4.47 secunde)
Un astfel de caz s-a ivit in comuna Culciu, satul Carauseu, unde in 2002 s-au atribuit un numar de cinci grajduri.
In anul 2004, Serviciului Tehnic Delegat din cadrul Serviciului de Dezvoltare Rurala, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, prin cele doua Birouri ale sale a verificat un numar de 25 de proiecte depuse in cadrul Programului SAPARD.
Fiscalitatea excesiva din Romania, tradusa printr-un numar impresionant de taxe de impozite ce greveaza veniturile agentilor economici care isi desfasoara activitatea in tara noastra face ca atragerea investitiilor straine sa ramana doar un deziderat indepartat al politicii economice autohtone.
Si daca e asa, atunci ce ne facem cu librariile, care, in judetul Constanta, sunt multe la numar, dar in care sufla vantul, de parca n-ar calca picior de om pe acolo.
Potrivit lui Panciu, "CN APMC, prin contract cu Cobra Security plateste un numar de 240 de paznici, 600 euro pentru fiecare paznic, pentru obiectivul Port Nord, dar firma nu a asigurat decat un numar de circa 220 de paznici.
Fiecare imobil va primi un numar de identificare In 2006 va fi finalizata conversia in format electronic a arhivei de titluri de proprietate (5 milioane), a arhivelor cadastrale (1,5 milioane) si preluarea celor 9 milioane de carti funciare de la Ministerul Justitiei, a spus Paul Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Un numar apropiat, peste 1,5 milioane de turisti straini, raporta pentru aceeasi perioada si Institutul de Statistica (INS). ... „Capacitatea contractata anul trecut pentru acest an in hoteluri nu ne permite sa ne asteptam la un numar mai mare de turisti straini“, a precizat Lucia Morariu.
Desfasurat pe parcursul a 5 saptamani, programul „Vacanta Romaneasca la Marea Neagra“ a inclus un numar mare de manifestari artistice, acoperind majoritatea statiunilor. ... „Componenta folclorica a polarizat atentia unui numar impresionant de turisti.
In acest scop s-au luat in calcul rezultatele monitorizarii facute de Agentia de Mediu si Directia de Sanatate Publica intr-un numar de 17 puncte situate la o scoala, la o cladire administrativa, un spital si o serie de strazi.
In perioada 1992 - 2005, AVAS a semnat un numar de 4.294 de contracte de privatizare care prevedeau obligatii de mediu.
Acesta a descoperit faptul ca nemtii dispuneau de un numar mare de astfel de vagoane, recent modernizate. ... Cand vagonul este finalizat, modernizat, tehnic reactualizat, el primeste un numar de stas si practic devine vagon romanesc.
Ieri, grupului oradean European Drinks i-a fost recunoscut meritul pentru crearea unui numar foarte mare de locuri de munca, ca si pentru dinamizarea unor importante domenii ale economiei nationale.
"Ceea ce e foarte simplu implica un efort managerial ce trebuie acoperit de un anumit numar de resurse umane, numar care in acest moment ne limiteaza.
CN Imprimeria Nationala va informa saptamanal Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) cu privire la agentii economici care achizitioneaza un numar nejustificat de mare de facturi, comparativ cu media pietii.
21 incubatoare de afaceri, infiintate dupa 1992 Potrivit lui Iulian Groposila, la nivelul tarii exista la ora actuala un numar de 21 incubatoare de afaceri, infiintate dupa 1992, si avand la baza sprijin financiar extern sau privat.
"Prin lege, un numar important de societati trebuie sa realizeze periodic auditul financiar.
Expozitia, care se desfasoara in perioada 13-16 aprilie a.c., reuneste ofertele de materiale si echipamente pentru constructii si instalatii ale unui numar de aproximativ 250 de producatori din intreaga tara ale caror standuri sunt amplasate in complexurile Parc, Dacia si Select din Mamaia, precum si in vecinatatea acestora.
Pentru un numar de sapte boli cronice, altele decat cele patru de pana acum, se introduce obligativitatea scaderii adaosurilor comerciale, prin negociere, la medicamentele folosite in tratamentul acestor afectiuni, precizeaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Noul sistem de raportare va permite si monitorizarea gradului de utilizare a serviciilor de telefonie mobila prin intermediul indicatorilor, numar de utilizatori pe baza de abonament, numar de utilizatori pe baza de cartele preplatite si numarul celor care au utilizat efectiv aceste cartele in perioada de raportare, precum si prin intermediul datelor privind volumul de trafic si venituri realizate.
google-analytics.com